Novosti

Pratite sve naše novosti!

Osijek: Memorijal Marijan Jukić

26 Svi


Lovačko društvo „Mursa“ Osijek organiziralo je na Antunovo, 13. lipnja,  natjecanje u gađanju na metu srnjaka, turnir koji se održava u spomen na tragično preminulog člana društva Marijana Jukića.

Gađalo se s udaljenosti od sto metara, u sjedećem položaju  s visoke čeke, puškama risanicama sa streljivom kalibra prema slobodnom izboru. Okupilo se rekordnih 29 ekipa sa po tri strijelca, rekao nam je Domin Stanušić, predsjednik LD „Mursa“ Osijek. Osim društava s područja Osječko-baranjske županije natjecale su se i ekipe iz preostale četiri slavonske županije što je najbolji pokazatelj koliko su se ljudi zaželjeli ovakvih manifestacija.

Prvo mjesto ekipno osvojilo je Lovačko društvo „Jelen“ Kopačevo s 92 kruga. Krug manje imala je ekipa „Geronimo“, a treće mjesto osvojilo je Lovačko društvo „Jelen“ Zelčin s 90 krugova. Četvrto mjesto s 89 krugova dijelili su LD „Srnjak“ Bilje i LD „Sokol“ Koška.

Najbolji pojedinac natjecanja, s tri pogodka u jedanaesticu bio je Krunoslav Zlomislić iz LD „Vepar“ Aljmaš. Najboljim ekipama i pojedincima prigodne nagrade i pehare dodijelio je Domin Stanušić, predsjednik LD „Mursa“ Osijek.




@ Slynetwork.com.