Izborna Skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

09 Lip

U Požegi je održana izborna Skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije na kojoj je ponovno dato četverogodišnje povjerenje Zdravku Vujnoviću za vođenje tog Saveza koji u svome sastavu ima 26 lovačkih društava s 1300 članova. Istog dana obavljeno je i otvorenje obnovljene zgrade Lovačkog saveza u Požegi. Prostorije na svečan način, uz zvukove rogista Osječko-baranjske županije otvorio je Laca Grabusin, dugogodišnji Tajnik saveza i jedan od najstarijih lovaca Požeškog kraja. Otvorenju je bio prisutan i Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza, kao i Marijan Aladrović, župan Požeško-slavonski.

Prigodnim presijecanjem vrpce, dugogodišnji lovac i tajnik Lovačkoga saveza Požeško-slavonske županije, Laca Grabusin otvorio je novouređene prostorije Županijskoga lovačkoga saveza u Dalmatinskoj ulici u Požegi. Tom su događaju, među ostalima, nazočili predsjednik Hrvatskoga lovačkoga saveza Đuro Dečak, i Marijan Alardović župan požeško-slavonski .

Novouređeni lovački dom, koji ovdašnji lovci posjeduju više od trideset godina, prvi je put temeljito obnovljen i uređen tako da sada posjeduje modernu učionicu s pedesetak mjesta te sve potrebne prostorije u novom, modernijem i funkcionalnijem ruhu.

Uređeno je i dvorište te vanjski izgled zgrade koja je unatoč tomu zadržala onaj svoj prepoznatljivi štih.

Na redovnoj izbornoj Skupštini po izmjeni Statuta Zdravko Vujnović jednoglasno je ponovno izabran za predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije , koji je i najzaslužniji za obavljanje prostorija Lovačkog saveza.

Video sadržaj