Započela otvorenja lovnih sezona

14 Lis

Vrijeme je otvorenja lovnih sezona. Ovaj vikend su članovi lovačkog društva "Sokol" Jelisavac otvorili ovogodišnju lovnu sezonu. Članovi ovog društva koji gospodare u produženom zakupu zajedničkim lovištem po imenu Jelisavac sastali su se u jutarnjim satima u dijelu lovišta Jelisavački pašnjak. Po riječima dobrodošlice od strane predsjednika LD Ivan Botkuljak, lovce je u lov poveo lovnik Franjo Brizgala. Po odavanju počasti divljači priređen je lovački ručak kojeg je pripremio Pavao Hulak u čemu mu je pomogao Milan Štrk.

Posjetili smo i LD "Kobac" Golinci koji su na otvaranju lovne sezone imali uspješan lov u kojem su odstrijelili 7 kljunova fazanske divljači i jednog zeca. Otvorenju su prisutsvovale i Spomenka Borš te Mirela Golinac,predstavnice Croatia osiguranja podružnica Donji Miholjac, osiguravateljske kuće koja osigurava zajedničko lovište XIV/141 "Golinci". Za kulinarski dio bili su zaduženi prijatelji društva iz LD "Sokol" Koška koji su pripremili ukusnu kotlovinu od divljači.