Novosti

Pratite sve naše novosti!

Održano prvenstvo Hrvatske u parnom trapu

25 Kol

U Parnom trapu održanog u Kukuljanovu pored Rijeke  juniorska ekipa GSD Osijek u sastavu Matija Ošpuh, Nikola Blažević i Matej Magić osvojila  je 308 pogodaka i zauzela prvo mjesto.

 U organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza na Strelištu Vojsko, Kukuljanovo  pored Rijeke 20. Kolovoza održano je  Prvenstvo Hrvatske u PARNOM TRAPU p za juniore i seniore. Ekipa GSD 1784 Osijek nastupila je ekipno u juniorskoj konkurenciji sa tri juniora u sastavu : Nikola Blažević, Matija Ošpuh i Matej Magić .Branko  Ošpuh nastupio je pojedinačno u seniorskoj konkurenciji.

Takmičenje se odvijalo po vrućem vremenu  gdje su naša sva tri juniora ušla u juniorsko finale među šest najboljih i visokim rezultatom postigli NDR  ( novi državni rekord ) od 308 pogodaka te kao takvi postali prvaci države u parnom trapu.

Pojedinačno pobijedio je Ivan Bastalec član Turopolja Lukavec sa 119 pogodaka dok su se naši takmičari poredali odmah iza njega i to redom 2. Matija Ošpuh 106, 3. Nikola Blažević 104 te 4. Matej Magić sa visokim debitantskim rezultatom od 98 pogodaka. Inače Matej Magić sin je  poznatog strijelca na glinene golubove Ivice Magića iz Zelčina, nedaleko Valpova. Dalje slijede: Paolo Šubarić, Josip Cuculić, Mateo Cuculić, Denis Huskić

Seniorsko finale bilo je popraćeno sa Brankom Ošpuh , seniorom GSD Osijek koji je u konačnici zauzeo 6. mjesto sa 110 pogodaka. Prvi bio je Josip Glasnović sa 136 pogodaka, drugi Ante Glasnović sa 135 pogodaka  , oba iz Gaj Zagreb dok je treći bio Antrun Kunštek sa 116 pogodaka iz Kvarner Kukljanovo

Poziv svim mladim lovcima koji imaju afinitet pucanja na glinene golube mogu da se jave utorkom i četvrtkom popodne  oko 16,00 sati na streljani Pampas kod trenera streljaštva Gorana Blažević ili najava na telefon  0989821969.

@ Slynetwork.com.