Novosti

Pratite sve naše novosti!

Lovci na festivalu "Dani slavonske šume".

30 Kol

Sinoć je u Našicama održana sjednica Lovnog ureda na kojoj se raspravljalo o učešću lovačkih društava  na ovogodišnjem Festivalu  "Dani slavonske šume" u Našicama  koji će se ove godine održati od četvrtka 1. rujna do nedjelje 4. Rujna .

Program će početi u četvrtak navečer   u prostorijama  Zavičajnog muzeja Našice sjednicom Izvršnog odbora Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i izložbom fotografija "Šuma okom šumara" koja će biti postavljena u povodu Međunarodne godine šuma.

U petak će glavni prijepodnevni sadržaj biti predavanja na Hrvatskim danima biomase, dok će navečer predavanje za građanstvo pripremiti Klub Reuma Našice. U noći festivala u petak navečer Našičane i sve goste našeg grada zabavljat će Revijski puhački orkestar grada Virovitice te Đani Stipaničev s bendom na ljetnoj pozornici pored dvorca Pejačević. Streličarski klub Našice u istom će terminu održati turnir u streličarstvu za građanstvo.

U subotu  u Velikom parku iza Dvorca Grofa Pejačevića nastupiti će  lovačka društva s područja Lovnog ureda Našice dvama sadržajima:  natjecanju u kuhanju jela od divljači , te u 12,00  kada se planiraju  dodijeli odličja Hrvatskog lovačkog saveza za zaslužne lovce članove lovačkih udruga s područja Lovnog ureda Našice.

@ Slynetwork.com.