Novosti

Pratite sve naše novosti!

Gađanje pokretnih meta u diciplini trap

16 Svi

Sukladno programu rada i aktivnosti za 2011. godinu, a imajući u vidu potrebu održavanja sadržaja vezanih uz lovno streljaštvo, dana 22. svibnja (nedjelja) s početkom u 08:00 sati na strelištu Lovačkog društva “Mursa” Osijek (Brijest) održano je gađanje pokretnih meta u diciplini trap.

Usporedo s natjecanjem održano je i natjecanje u gađanju zaračnom puiškom za lovački podmladak i to : kategorija 5 – 10 godina i od 10 - 15 godina. Za 1 - 3 mjesta osigurane su medalje.

 


TEHNIČKA PRAVILA za disciplinu “trap“

- ekipu čini 5 natjecatelja - člana Lovačkog društva. Za rezultat se uzima broj pogodataka od 4 najbolja pojedinačna rezultata u ekipi.

- Natjecanje se odvija u dva dijela: ekipno i pojedinačno

- Svaka ekipa puca u dvije serije po 10 golubova.

- Za prva 3 mjesta ekipno, ako se postigne isti broj pogodaka, gađa se još 5 meta do ostvarenog većeg broja pogodaka. U dodatnom gađanju sudjeluju svi strijelci Lovačkog društva ( njih svih 5 )

- Za mjesta od trećega dalje redosljed se određuje uzimajući u obzir rezultat petog strelca, a osatli uvijeti i propozicije dati će Povjerenstvo za natjecanje

Organizator osigurava nagrade od 1 – 3 mjesta ekipno u disciplini " trap"   ( pehari ), a za pojedinačo: medalje od 1- 3 mjesta .

Video sadržaj

@ Slynetwork.com.