Novosti

Pratite sve naše novosti!

Našice: Lovci na Festivalu hobija

30 Svi

U zadnju subotu mjeseca svibnja ove godine lovci s područja Grada Našice nastupili su na Manifestaciji „ Festivalu hobija „ Pored lovaca na Festivalu, istina s manje udruga nego prijašnjih godina, nastupili su Društvo naša djeca, Udruga voćara i vinogradara, Oldtimer klub „Našice“ , Pčelarska udruga „Pčela“ te Ritmička skupina.

Kao prijašnjih, tako i ove godine zadnje subote u mjesecu svibnju tradicionalno na 6. Manifestaciji „ Festivalu hobija „ nastupaju lovci s područja Lovnog ureda Našice pečenjem kobasica na ražnju za prisutno građanstvo . Pored lovaca na Festivalu, istina s manje udruga nego prijašnjih godina, nastupili su Društvo naša djeca, Udruga voćara i vinogradara, Oldtimer klub „Našice“ , Pčelarska udruga „Pčela“ te Ritmička skupina.

Nositelj sadržaja u kojem su nastupili lovci pečenjem kobasica po lovcima Tomislavu Ivić, Miroslavu Ranogajec i Tomislavu Dološić bio je Lovni ured Našice putem Lovačkih društava „Zec“ Donja Motičina, „ Kuna“ Đurđenovac i „Vidra“ Beljevina. Kako i priliči lovcima njihov štand je bio prvi postavljen, a zadnji raspremljen. Štand su posjetili i drugi lovci, a među njima predsjednici Društava: Zlatko Suk iz Našica, Dragan Zlosa iz Donje Motičine, Tomislav Mikulić iz Đurđenovca, Damir Orban iz Razbojišta, nekadašnji Tajnik udruge našičkih lovaca Zvonko Belošević, kao i Ilija Večerinović, legendarni predsjednik nekadašnjeg Saveza lovačkih društava općine Našice koji je prestao radom 1995. godine.

Ovu Manifestaciju organizirali su Grad Našice i Turistička zajednica Grada Našice koje je direktor Srečko Perković.

@ Slynetwork.com.