Novosti

Pratite sve naše novosti!

Đurđenovac: Lovci obilježili 70 godina djelovanja društva

28 Ožu

Članovi Lovačkog društva „Kuna“ Đurđenovac obilježili su 70 godina neprekinutog djelovanja društva. Svečanost je održana u prostorijama lovačkog doma na Đurđenovačkim ribnjacima.
Uz članove društva sjednici su prisustvovali i članovi okolnih lovačkih društva, predstavnici udruga s područja Općine Đurđenovac, načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović te Antun Blažević i Goran Andrašević, predsjednik i tajnik Lovačkog Saveza Osječko-baranjske županije.

Zvucima lovačkog roga koji je svirao rogist Josip Božiček započela je svečana ceremonija. U svom uvodnom govoru, predsjednik đurđenovačkih lovaca, Tomislav Mikulić, upoznao je sve prisutne s počecima ovog društva koji sežu u 1954. godinu.
Zaslužnim članovima  đurđenovačke Kune dodijeljena su odlikovanja HLS-a koja im je uručio predsjednik saveza Antun Blažević dok je načelnik Hrvoje Topalović dodjeljivao prigodna priznanja.
U svom obraćanju, predsjednik Blažević napomenuo je kako mu je izuzetna čast biti ovdje jer je to prva proslava godišnjice nekog društva od kako je postao predsjednik saveza ,a  društvu je uručio prigodnu sliku te u ime Ivice Budora, veliki grb HLS-a.

 

@ Slynetwork.com.