Novosti

Pratite sve naše novosti!

Osijek: Memorijal Marijan Jukić

02 Svi

Lovačko društvo „Mursa“ Osijek organiziralo je u nedjelju 6. svibnja natjecanje u gađanju na metu srnjaka, turnir koji se održava u spomen na tragično preminulog članu društva Marijana Jukića.

Gađalo se s udaljenosti od 100 metara, u sjedećem položaju  s visoke čeke, puškama risanicama sa streljivom kalibra prema slobodnom izboru. Prijavilo se 17 ekipa sa po tri strijelca, a sudac natjecanja bio je Josip Kusec. Konkurencija je bila žestoka o čemu najbolje govori konačni rezultat.

Prvo mjesto ekipno pripalo je favoritima natjecanja, ekipi LD „Jarebica“ Čeminac u sastavu Branko Kupina, Ivica Kupina i Predrag Peter koji su pogodili 93 kruga.

Drugo mjesto, s krugom manje, osvojila je ekipa LD „Srnjak“ Bilje u sastavu Damir Fuštin, Zoran Perak i Vladimir Miletić.  91 krug imala je ekipa  „Dilj Podcrkavlje“ za koje su nastupali Mokricki , Ljubas i Martinović te su kao i prošle godine osvojili treće mjesto.

Najboljim ekipama i pojedincima prigodne nagrade i pehare podijelili su Domin Stanušić, predsjednik LD „Mursa“ te Antun Mak, dopredsjednik LS OBŽ.  

@ Slynetwork.com.